Dobrze się wspomina beztroskie czasy, kiedy miało się x lat mniej. Tylko, że to nie ma być skansen. Dlatego będzie zmiana, odświeżenie, nowy początek, dobicie leżącego, nazywajcie jak chcecie.IIDanielS pisze:Qr Bbpost Hmmm ach te sentymenty, czyżby to forum opierało się o nie w dużej mierze??.
hyyhyIIDanielS pisze:Qr BbpostA dla siebie dopchne jeszcze znane stwierdzenie "co ja tam wiem" żebyście nie pisali hyyhy".
Zmiany nacelowane są w to, by przyciągnąć takich napaleńców z powrotem, ale dużo w tym prawdy, że nowoczesne formy socjalizacji graczy arcadowych gier samochodowych (socjalizacja w tego typu grach to IMO jest specyficzny przypadek i rozmowa na inny temat) wyparły starsze sposoby integracji.maciuk pisze:Qr Bbpost Moim zdaniem to nie kwestia wystroju forum. Jak dla mnie aktualny jest OK. Brakuje takich narwańców jak my kiedyś, którzy by pociągnęli temat w danym tytule.
To kolejny z powodów reanimacji chomika. Wszyscy podjadani czekali i później oglądali pokaz TDU3, a tu strona leżałamaciuk pisze:Qr Bbpost Ja bym mimo wszystko poczekał na TDU3
Xarlith pisze:Tylko dlaczego nikt nowy nie umawia się na naszym forum na wspólne jazdy w TDU1, nie szuka innych graczy? Nie ma oficjalnych for, grup... Gdzie są ci ludzie? Nikt w Polsce (oprócz nas) w to nie gra?
Też tak uważam, forum zostaje.Courius pisze:Qr Bbpost fajnie by było, aby to forum i wszystkie dane zgromadzone tutaj przetrwały
Siemkins pisze:Qr Bbpost Tak z ciekawości... i co dalej, po prawie 3 latach od ostatniego postu w tym temacie?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości
Copyright © Drivecenter - Centrum TDU i samochodowych gier MMO. All Rights Reserved. Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited.