Odpowiedz Posty: 4 Strona 1 z 1
Nie mogę dostać się do showroom
  • Awatar użytkownika
    buniek
    Posty: 9
    Rejestracja: 16 paź 2015, 19:55
    Reputacja: 0
    Imię: Tomek
    Samochód: BMW
    Otrzymanych polubień: 2

    Nie mogę dostać się do showroom

    autor: buniek » 28 paź 2015, 12:49

    Zastanawiałem się gdzie to dać. Otóż mam problem po zmianie na Windows 10 nie mogę dostać się do showroom dostaje taki komunikat:
    Obrazek

    Po analizie wywnioskowałem ,że chyba problem leży po stronie directx i to ,że AC nie korzysta w pełni z Dx12 a pewnie tylko z Dx11 no tak ale jeśli nawet to co z tym zrobić może ktoś ma już win 10 i nie ma problemu z wejściem do showroom .
    Ostatnio zmieniony 28 paź 2015, 12:49 przez buniek, łącznie zmieniany 2 razy.
  • Awatar użytkownika
    Fufen
    Posty: 1258
    Rejestracja: 04 kwie 2013, 17:37
    Medale: 4
    Reputacja: 16
    Imię: Adrian
    Samochód: Mitsubishi Carisma
    Nick w TDU2: Fufen
    uPlay: CM-Fufen
    Klub: Club Mega
    Lokalizacja: Marklowice (SWD)
    :
    Barkowice 2017 Szczyrk 2015 Puchar Ferrari Endurance
    Polubił: 1504
    Otrzymanych polubień: 389

    Assetto Corsa - Ogólnie o grze

    autor: Fufen » 28 paź 2015, 17:58

    Może próbowałeś już reinstalację/instalację nowej wersji dx11?
    Obrazek
  • Awatar użytkownika
    Xarlith
    Administrator
    Administrator
    Posty: 2662
    Rejestracja: 03 sie 2011, 14:58
    Medale: 8
    Reputacja: 103
    Samochód: Solaris
    Nick w TDU2: Xarlith
    uPlay: Xarlith
    Steam ID: Xarlit
    Xbox Live: Xarlit
    Lokalizacja: Warszawa
    :
    Przysucha 2018 Barkowice 2017 Więcbork 2016 Szczyrk 2015 Bieliszów 2014 TorMania
    DAKAR DAKAR
    Polubił: 446
    Otrzymanych polubień: 643

    Assetto Corsa - Ogólnie o grze

    autor: Xarlith » 28 paź 2015, 18:34

    Nie masz przypadkiem SweetFX albo podobnych ulepszaczy?
    Obrazek
  • Awatar użytkownika
    buniek
    Posty: 9
    Rejestracja: 16 paź 2015, 19:55
    Reputacja: 0
    Imię: Tomek
    Samochód: BMW
    Otrzymanych polubień: 2

    Assetto Corsa - Ogólnie o grze

    autor: buniek » 28 paź 2015, 20:10

    A no mam sweetFX czy to jest przyczyna? yyyyyyyyyy Dzięki Xar wszystko wróciło do normy wywaliłem pliki od sweetFX
Odpowiedz Posty: 4 Strona 1 z 1

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości

Przejdź do