Odpowiedz Posty: 66
Rozmowy
  • Awatar użytkownika
    chybayoo
    Posty: 1347
    Rejestracja: 28 sie 2010, 17:40
    Medale: 1
    Reputacja: 30
    Steam ID: pleXo1337
    Klub: Telcontar_PL
    Lokalizacja: Łódź
    :
    BTP 2014
    Polubił: 172
    Otrzymanych polubień: 631

    Rozmowy

    autor: chybayoo » 12 gru 2013, 0:37

    phpBB [media]

    Polecam hejterom :)
    Ostatnio zmieniony 12 gru 2013, 0:37 przez chybayoo, łącznie zmieniany 1 raz.
    Intel i5 3570K @ 4,3GHz + Karakorum HP-120 | AsRock P67 Pro3 | 3x4GB DDR3 2000MHz CL10 | Gigabyte GeForce GTX1060 WF2 OC 6GB | CT275MX300SSD1 275GB SSD + ST1000DM003 1TB SATA3 + ST3500410AS 500GB SATA2 | Dell U2312HM
  • adamsky73

    Rozmowy

    autor: adamsky73 » 12 gru 2013, 9:32

    Gość wymiata. Nawet jakby auto składało się z 3 pikselków, to stwierdziłby, że w GT5 były 2 pikselki więc jest 50% poprawy :rotfl: :rotfl:
  • Awatar użytkownika
    Outsider
    Posty: 115
    Rejestracja: 12 gru 2013, 14:06
    Reputacja: 0
    Samochód: Toyota Supra
    Nick w TDU2: Raaistlin1990

    Rozmowy

    autor: Outsider » 12 gru 2013, 14:55

    Panowie. Warto to kupować? Nie grałem wcześniej w żadną część, bo nie miałem konsoli. Teraz mam i wypadałoby takie zaległości odrobić. Tylko czy warto wyrzucać na to ponad 200 złotych teraz?
    Metin2 player
  • Izek

    Rozmowy

    autor: Izek » 12 gru 2013, 15:32

    Jakaś część graczy kręci nosem i narzeka na GT6, ale są to zazwyczaj ludzie doświadczeni z serią, więc mają taki czy inny punkt odniesienia :-) Jako "nowicjusz" raczej na grę nie powinieneś narzekać, bo zanim na dobre poznasz jej wszystkie smaczki zapewne wyjdzie już parę poprawek. W przeciągu paru miesięcy nie stanieje mocno (o ile w ogóle), więc na Twoim miejscu bym się skusił ;-)

    PS Jedyne co mnie tylko przeraża na powyższym filmie to "nieuniknione przycięcia", o których wspomina Valdudes :silent: Niby gra zaprojektowana jako 60 fps, a jak dobrze zrozumiałem jest to raczej wartość szczytowa, a nie stała. Spadek do 50 fps można jeszcze przeżyć, ale niższe są już zdecydowanie zauważalne i irytujące. Kiedyś konsola słynęła z tego, że kupujesz grę i nie martwisz się o płynność, a dzisiaj? :think:
    Ostatnio zmieniony 12 gru 2013, 19:04 przez Izek, łącznie zmieniany 1 raz.
  • Awatar użytkownika
    MTX
    Posty: 1465
    Rejestracja: 13 lip 2010, 15:03
    Medale: 3
    Reputacja: -13
    Nick w TDU: camryt
    Klub: Telcontar
    Lokalizacja: Kraków
    :
    BTP 2013 Puchar Ferrari Liga DTM
    Polubił: 20
    Otrzymanych polubień: 105

    Rozmowy

    autor: MTX » 12 gru 2013, 19:01

    A dzisiaj nawet Call Of Duty nie działa w 60fps na X360, bo devy tak cudownie podchodzą do optymalizacji gier. Ba, nawet Total Biscuit miał problemy z nagrywaniem Ghosts, w swoim kompie ma 2 Titany :silent:
    Obrazek
    ,,Thank you, Hachiroku"
  • Awatar użytkownika
    chybayoo
    Posty: 1347
    Rejestracja: 28 sie 2010, 17:40
    Medale: 1
    Reputacja: 30
    Steam ID: pleXo1337
    Klub: Telcontar_PL
    Lokalizacja: Łódź
    :
    BTP 2014
    Polubił: 172
    Otrzymanych polubień: 631

    Rozmowy

    autor: chybayoo » 12 gru 2013, 20:10

    Ale przycięcia są na 1080p tylko, na 720p chodzi ładnie. Zresztą, to jedna z niewielu gier, która chodzi na konsoli w 1080p i szybciej niż 30fps. Sądzę, że to i tak świetny wynik, grafika nie wygląda przecież bardzo tragicznie no i mówimy tutaj o 7-letnim sprzęcie.
    Intel i5 3570K @ 4,3GHz + Karakorum HP-120 | AsRock P67 Pro3 | 3x4GB DDR3 2000MHz CL10 | Gigabyte GeForce GTX1060 WF2 OC 6GB | CT275MX300SSD1 275GB SSD + ST1000DM003 1TB SATA3 + ST3500410AS 500GB SATA2 | Dell U2312HM
  • Awatar użytkownika
    chybayoo
    Posty: 1347
    Rejestracja: 28 sie 2010, 17:40
    Medale: 1
    Reputacja: 30
    Steam ID: pleXo1337
    Klub: Telcontar_PL
    Lokalizacja: Łódź
    :
    BTP 2014
    Polubił: 172
    Otrzymanych polubień: 631

    Rozmowy

    autor: chybayoo » 06 sty 2014, 15:42

    Jak postępy panowie? :) U mnie tylko dwa trofea do platyny (oba z wyjeżdżeniem km, mam dopiero ok. 3000 nabite), do zrobienia mam większość wyścigów w IB, IA i S, reszta zrobione na złoto. Mam jakieś 65%. BTW. ktoś chętny na wyścigi w weekend? :)
    Intel i5 3570K @ 4,3GHz + Karakorum HP-120 | AsRock P67 Pro3 | 3x4GB DDR3 2000MHz CL10 | Gigabyte GeForce GTX1060 WF2 OC 6GB | CT275MX300SSD1 275GB SSD + ST1000DM003 1TB SATA3 + ST3500410AS 500GB SATA2 | Dell U2312HM
  • Awatar użytkownika
    BeliarPL
    Posty: 2485
    Rejestracja: 28 paź 2011, 16:07
    Medale: 1
    Reputacja: 6
    Imię: Wojtek
    Hobby: Fotografia
    Samochód: Tośka
    Nick w TDU2: wojtkiewicz389
    Steam ID: PendzoncyPierd
    Xbox Live: wojtkiewicz89
    Lokalizacja: Kraków
    :
    BTP 2015
    Polubił: 506
    Otrzymanych polubień: 654

    Rozmowy

    autor: BeliarPL » 07 sty 2014, 0:19

    Trochę więcej trofików mi brakuje, procentowo gra wskazuje 87%, kilometrów prawie 4,000. Wszystko do tej pory na złoto, IB dwie serie wyścigów, IA chyba z 5 serii wyścigów zostało do zrobienia a w S zrobiłem tylko 3 lub 4 wyścigi. Tak to wszystko na złoto łącznie z sezonówkami. Pojazdów bodaj 60 :D Rekord prędkości Bentleyem, 468 na Stage X. Weekendy odpadają ale w tygodniu prędzej :)
  • Awatar użytkownika
    chybayoo
    Posty: 1347
    Rejestracja: 28 sie 2010, 17:40
    Medale: 1
    Reputacja: 30
    Steam ID: pleXo1337
    Klub: Telcontar_PL
    Lokalizacja: Łódź
    :
    BTP 2014
    Polubił: 172
    Otrzymanych polubień: 631

    Rozmowy

    autor: chybayoo » 07 sty 2014, 1:07

    W kat. S nie mam tylko Le Mans (spróbowałem najpierw Minoltą, ale ciężko się nią jedzie na deszczu, więc odpuściłem) i Spa. Aut mam równe 100, żeby trofeum zaliczyć :P A prędkość najwyższą zrobiłem nowym Viperem SRT , wydałem na niego niecałe pól miliona (żeby zaliczyć Niczym wiatr) i leciał ponad 490. Masz auta z DLC? Ja kupiłem niestety edycję dla biedaków. Szkoda, że tego bonusu 3 mln za sezonowe nie można dostać bez dodatkowych aut... Czy piątek wieczór też się kwalifikuje jako weekend? :D
    Intel i5 3570K @ 4,3GHz + Karakorum HP-120 | AsRock P67 Pro3 | 3x4GB DDR3 2000MHz CL10 | Gigabyte GeForce GTX1060 WF2 OC 6GB | CT275MX300SSD1 275GB SSD + ST1000DM003 1TB SATA3 + ST3500410AS 500GB SATA2 | Dell U2312HM
  • Awatar użytkownika
    BeliarPL
    Posty: 2485
    Rejestracja: 28 paź 2011, 16:07
    Medale: 1
    Reputacja: 6
    Imię: Wojtek
    Hobby: Fotografia
    Samochód: Tośka
    Nick w TDU2: wojtkiewicz389
    Steam ID: PendzoncyPierd
    Xbox Live: wojtkiewicz89
    Lokalizacja: Kraków
    :
    BTP 2015
    Polubił: 506
    Otrzymanych polubień: 654

    Rozmowy

    autor: BeliarPL » 07 sty 2014, 6:59

    Ja w S jeżdżę R18, oszczędza opony i paliwo a do tego jest szybki :) To ja bentleya kupiłem do wyścigów a do niczym wiatr tylko zmieniłem mu turbo i seta zrobiłem na v-max'a :P
    Także nie mam anniversary edition. Raz, że te fury mi się nie podobały a dwa, że obejdę się bez tego :P
    Piątek raczej nie :P
  • Awatar użytkownika
    chybayoo
    Posty: 1347
    Rejestracja: 28 sie 2010, 17:40
    Medale: 1
    Reputacja: 30
    Steam ID: pleXo1337
    Klub: Telcontar_PL
    Lokalizacja: Łódź
    :
    BTP 2014
    Polubił: 172
    Otrzymanych polubień: 631

    Rozmowy

    autor: chybayoo » 14 sty 2014, 8:53

    Intel i5 3570K @ 4,3GHz + Karakorum HP-120 | AsRock P67 Pro3 | 3x4GB DDR3 2000MHz CL10 | Gigabyte GeForce GTX1060 WF2 OC 6GB | CT275MX300SSD1 275GB SSD + ST1000DM003 1TB SATA3 + ST3500410AS 500GB SATA2 | Dell U2312HM
  • Awatar użytkownika
    Angello
    Posty: 1374
    Rejestracja: 28 lis 2012, 0:00
    Reputacja: 3
    Imię: Andrew
    Hobby: AirSoft
    Samochód: Czołg Abrams
    Nick w TDU: AngelloPL
    Nick w TDU2: AngelloPL
    uPlay: Angello_PL
    Klub: Night Riders
    Lokalizacja: Białystok
    Polubił: 745
    Otrzymanych polubień: 330

    Rozmowy

    autor: Angello » 14 sty 2014, 10:35

    Trzy razy próbowałem pobrać aktualizację i za każdym razem konsola robiła restart nieprawidłowo zamykając system przez co potem pokazuje się komunikat o nieprawidłowym zamknięciu systemu PS3. Potem oczywiście jest "Sprawdzanie i odtwarzanie systemu plików... nie wyłączaj Systemu"


    EDIT:

    Jeżeli ktoś ma ten problem to należy odłączyć konsolę od internetu, wejść do gry i potem wpiąć neta i wtedy pobierzemy aktualizację.
    Z tego co wiem to wiele osób ma ten problem :?

    revetion dziękuję za pomoc :przyjaciel:
    Ostatnio zmieniony 14 sty 2014, 10:35 przez Angello, łącznie zmieniany 1 raz.
  • adamsky73

    Rozmowy

    autor: adamsky73 » 14 sty 2014, 11:43

    chybayoo pisze:Jak postępy panowie? :)

    Ja po podpięciu parę tygodni temu kierownicy pierwszy raz odczuwam przyjemność z GT, więc bardziej się bawię niż robię acziwmenty. Ostatnio podrasowanym na maksa Lexusem IS-F objeżdżam wszystkie supersamochody, na każdym zakręcie masakrując opony przez ponad 700 KM na tylnej osi i wyłączonej kontroli trakcji :-D
    Ale w tym tygodniu podciągnę co się da i będę gotów na wyścigi online, choć patrząc na Wasze wyniki wielkich szans nie przewiduję :crazy:
    Ostatnio zmieniony 14 sty 2014, 11:43 przez adamsky73, łącznie zmieniany 1 raz.
  • Awatar użytkownika
    BeliarPL
    Posty: 2485
    Rejestracja: 28 paź 2011, 16:07
    Medale: 1
    Reputacja: 6
    Imię: Wojtek
    Hobby: Fotografia
    Samochód: Tośka
    Nick w TDU2: wojtkiewicz389
    Steam ID: PendzoncyPierd
    Xbox Live: wojtkiewicz89
    Lokalizacja: Kraków
    :
    BTP 2015
    Polubił: 506
    Otrzymanych polubień: 654

    Rozmowy

    autor: BeliarPL » 14 sty 2014, 23:28

    A nie lepiej ustawić automatyczne aktualizacje? Teraz nie trza plusa aby to działało a działa idealnie :)

    Spokojnie adamsky, w on-line często jeździmy bez napiny i nie jest tak szybko :D Albo popełniamy masę błędów ze względu na napięcie :mrgreen:
    Coś dziwny ten postęp w statusach... Wczoraj miałem 100% pomimo 5 wyścigów nie zaliczonych, dziś zostały 4 i jest 98% :D

    Stwierdzam iż to GT jest banalne... W 5tce licencje już były strasznie łatwe ale tutaj to kpina... 90% za pierwszym razem na golda? Toż to nie GT... :eh: Wyścigi też są łatwe, trzeba co najmniej furę o 100po słabszą aby się skupić na czystej jeździe i mieć jakąkolwiek rywalizację...
  • adamsky73

    Rozmowy

    autor: adamsky73 » 15 sty 2014, 0:29

    No proszę, a myślałem że tylko ja tak marudzę. Na padzie nie było tak łatwo, ale z kierownicą jest mega banalnie. Wczoraj w wyścigu z maksem 650 przestawiłem IS-F na 50% mocy czyli poniżej 550 i już od drugiego okrążenia z 4 zaplanowanych nudziłem się odjeżdżając AI. Chociaż jak dla mnie wyzwanie Red Bulla akurat do łatwych nie należało i sporo się napociłem żeby zrobić obydwa na złoto. W sumie to przez wyłączoną kontrolę trakcji, próby wyprzedzania na siłę (ech ta gorąca głowa) i brak możliwości powtórzenia wyścigów w mistrzostwach. Zawsze któryś wyścig skopałem i na koniec 2 miejsce.... Już ostrzę zęby na trzecią część.
Odpowiedz Posty: 66

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości

Przejdź do